preloader

Politica de anulare

În cazul în care o rezervare confirmată trebuie anulată fie de către un artist care rezervă un studio, fie de către studio, se aplică următoarea politică de anulare a rezervării. Încurajăm atât artiștii, cât și studiourile să comunice direct în cazul unei anulări cât mai curând posibil și, de asemenea, să notifice imediat welcome@inkmusic.ro pentru a iniția o anulare a rezervării.

Trebuie să fiți de acord cu această Politică de anulare a rezervării ca parte a Termenilor și condițiilor (Acordul privind serviciile) și a Regulilor comunității pentru a utiliza site-ul CubeStudio. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, nu trebuie să utilizați platforma.

InkMusic va iniția toate rambursările, taxele sau plățile aplicabile în conformitate cu această politică. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a colecta orice taxe pentru anulări în conformitate cu această Politică de anulare a rezervării.

Anulări
Cerere de rezervare în așteptare

Rambursare completă și toate taxele platformei rambursate

Cu 30 de zile înainte de începerea rezervării

100% minus taxele platformei

7 zile calendaristice sau mai puțin până la ora de începere a rezervării

50%, minus taxele platformei

În 48 de ore de la începerea rezervării

Nerambursabile

Singurul moment în care se poate renunța la taxele Politicii de anulare de mai sus sau se pot face scutiri este atunci când sunt convenite de ambele părți în acordul de rezervare și InkMusic. Încurajăm ambele părți în acordurile de rezervare să comunice și să rezolve orice potențiale probleme de programare sau anulări direct și imediat. Acest lucru asigură un rezultat reciproc avantajos în timp util. În cazul în care trebuie făcută o anulare, vă rugăm să notificați imediat welcome@inkmusic.ro

InkMusic a inițiat anulări
În cazul unor circumstanțe atenuante, InkMusic poate decide să anuleze o rezervare și să inițieze o rambursare ambelor părți în conformitate cu Politica de anulare a rezervării prezentată mai sus. Aceste circumstanțe pot include cunoștințele despre activități sau vătămări ilegale potențiale, riscuri sau preocupări legate de siguranță, încălcarea Regulilor comunității sau orice altă circumstanță atenuantă.

Reprogramare
Când este aprobată atât de InkMusic, cât și de ambele părți în acordul de rezervare, o rezervare poate fi reprogramată dacă se convine de comun acord. Rezervarea reprogramată trebuie să aibă aceeași durată ca și rezervarea inițială confirmată și, de asemenea, convenită de comun acord într-o perioadă de timp care respectă Politica de anulare de mai sus.

Politica de anulare Exceptări
Atunci când sunt aprobate de ambele părți în acordul de rezervare și InkMusic, taxele politicii de anulare pot fi renunțate. Încurajăm ambele părți în acordurile de rezervare să comunice și să rezolve orice potențiale probleme de programare sau anulări direct și imediat. Acest lucru asigură un rezultat reciproc avantajos în timp util. În cazul în care trebuie făcută o anulare, vă rugăm să notificați imediat welcome@inkmusic.ro

× Cu ce va putem ajuta?