preloader

Politica de anulare

În cazul în care o rezervare confirmată trebuie anulată fie de către un client care rezervă o sala, fie de către inkmusic, se aplică următoarea politică de anulare a rezervării. Încurajăm clientii să comunice direct în cazul unei anulări cât mai curând posibil și, de asemenea, să notifice imediat, telefonic sau pe whatsapp, la nr. tel 0770650875, sau pe mailul welcome@inkmusic.ro pentru a iniția o anulare a rezervării.

Trebuie să fiți de acord cu această Politică de anulare a rezervării ca parte a Termenilor și condițiilor (Acordul privind serviciile) și a Regulilor comunității pentru a utiliza site-ul inkmusic.ro. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, nu trebuie să utilizați platforma.

InkMusic va iniția toate rambursările aplicabile în conformitate cu această politică. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a colecta orice taxe pentru anulări în conformitate cu această Politică de anulare a rezervării.


Anulări. Rambursări

Rambursare completă – 100% – cu 24 de ore înainte de începerea rezervări

Rambursare parțială – 50% – cu minim 8 ore (maxim 24 de ore)înainte de începerea rezervării

Nerambursabil – cu mai putin de 8 ore înainte de începerea rezervării

Anulări inițiate de InkMusic

În cazul unor circumstanțe atenuante, InkMusic poate decide să anuleze o rezervare și să inițieze o rambursare ambelor părți în conformitate cu Politica de anulare a rezervării prezentată mai sus. Aceste circumstanțe pot include cunoștințele despre activități sau vătămări ilegale potențiale, riscuri sau preocupări legate de siguranță, încălcarea Regulilor comunității sau orice altă circumstanță atenuantă, sau orice alt motiv pentru care inkmusic considera ca activitatea sa este prejudiciabila.

Anulări inițiate de InkMusic

În cazul unor circumstanțe atenuante, InkMusic poate decide să anuleze o rezervare și să inițieze o rambursare ambelor părți în conformitate cu Politica de anulare a rezervării prezentată mai sus. Aceste circumstanțe pot include cunoștințele despre activități sau vătămări ilegale potențiale, riscuri sau preocupări legate de siguranță, încălcarea Regulilor comunității sau orice altă circumstanță atenuantă.


Reprogramare

O rezervare poate fi reprogramată dacă se convine de comun acord. In limita disponibilitatilor, rezervarea reprogramată poate să aibă aceeași durată ca și rezervarea inițială confirmată și, de asemenea, convenită de comun acord într-o perioadă de timp care respectă Politica de anulare de mai sus, sau poate avea o durata superioara/sala superioara ca dotari si pret, cu plata diferentelor de bani.

Politica de anulare

Încurajăm clientii să comunice și să rezolve orice potențiale probleme de programare sau anulări direct și imediat. Acest lucru asigură un rezultat reciproc avantajos în timp util. În cazul în care trebuie făcută o anulare, vă rugăm să ne notificați imediat la welcome@inkmusic.ro, sau telefonic/whatsapp la nr. tel. 0770 650 875.

× Cu ce va putem ajuta?