preloader

Sala de repetitii 1

Fa-ti o rezervare:
(Atentie! Rezervarile se pot face doar cu plata online!)

Rezerva Sala nr. 1:

Alege unul dintre servicii:tarife
sala de repetitii
  • repetitii muzicale 1h - 55 lei
  • repetitii muzicale 2h - 90 lei
  • repetitii muzicale 3h - 115 lei
  • repetitii 2h/dupa ora 0 - 60 lei
  • repetitii 3h/dupa ora 0 - 75 lei
  • studiu individual 1h - 40 lei

Nu doar scule de calitate,
ci si o acustica foarte buna

La Ink Music am acordat in primul rand o atentie deosebita acusticii, corectiile si imbunatatirile fonice sunt realizate cu panouri fonoabsorbante, pentru un sunetul clar, fara ecouri sau distorisuni.

Datorita cofrajelor profilate si bass trap-urilor, sala este pregatita pentru o experienta muzicala unica. Pe langa corectia fonica, izolarea peretilor si a usilor permit repetitii simultane in ambele sali, indiferent de gen sau volum.

In Sala 1 vei gasi un mixer Behringer, o pereche de boxe pasive The Box, un head+un difuzor Harley Benton, un amplificator de chitara Mooer, unul de bass Harley Benton, un set de tobe Tama, 2 microfoane Shure SM58, cabluri si stative . Detalii in partea de jos a paginii.

Nu lasa pe maine ce poti canta azi! 🙂

Viata e plina de emotii, iar inspiratia isi are capriciile ei; pofta vine mancand, mai ales cand este vorba de sunete.
Asa ca infrupta-te cu muzica si provoaca-ti stari euforice, dar nu bahice – ci orfeice. 🙂

De ce sa alegi Ink Music?

Mai jos ai cateva motive, altele decat cele de sunet

Locatie faina
De la cladire, holuri, sali, grupuri sanitare, aflate intr-o stare estetica si functionala foarte buna, pana la locurile de parcare, suficiente si in siguranta, locatia Ink Music ofera tot ce ai nevoie.
Wifi la discretie
Wifi-ul nu mai e de mult un lux, dar totusi ii simti importanta doar cand iti lipseste. La Ink Music ai wifi gratuit, de calitate si viteza mare.
Inregistrarea sesiunii
Cu recorderul audio video Zoom Q2n 4K pus la dispozitie de Ink Music, poti inregistra repetitia, in asa fel incat sa ai un feed back de foarte inalta calitate a prestatiei tale/voastre.
Apa de baut
In salile de repetitie Ink Music gasesti apa la dozator, la discretie. Dupa cateva zeci de minute de energie muzicala, crede-ma, o sa cam ai nevoie.

Accesul la salile de repetitii

Te-ai hotarat sa vii la o repetitie la Ink Music si ai rezervat deja o zi si un interval orar. Foarte bine si iti multumim frumos. 

Jos, la intrarea in cladirea care gazduieste Ink Music, in dreapta usii principale de intrare, sub cutiile postale, sunt 3 lockere mici in care vei gasi cheile de acces. In functie de sala pe care ai rezervat-o, deschide lockerul si ia inelul cu  chei si un tag de interfon. 

Pentru sala 1 – culiseaza in jos capacul negru al lockerului si vei avea acces la cifrul mecanic. Seteaza, prin rotire, combinatia corecta, trage in jos si spre tine de clapeta neagra, situata in partea stanga sus a panelului, iar usita de acces se va deschide. Dupa ce iei inelul cu chei si tag, impinge si inchide inchide usita, schimba aleator cifrul si culiseaza in sus capacul negru.

Pentru salile 2 si 3 – trage spre tine capacul negru al lockerului si vei avea acces la cifrul mecanic. Seteaza, prin apasare, combinatia corecta, trage in jos si spre tine de clapeta gri din partea de sus a panelui, iar usita de acces se va deschide. Dupa ce iei inelul cu chei si tag, seteaza din noucombinatia corecta, trage din nou in jos de clapeta gri si inchide usita, iar apoi inchide si capacul negru de protectie. In cazul in care, la deschidere sau inchidere, ai format gresit combinatia numerica, pentru setarea unei noi combinatii trebuie sa resetezi mai intai mecanismul, prin tragerea in jos a clapetei negre mici, situata in partea de jos a panelului, intre cifra 0 si *.

Pentru salile 1 si 2 foloseste tagul ca sa deschizi usa de la intrare in cladire (termopan gri antracit), o cheie va deschide usa de la intrarea in holul Ink Music de la etajul 2 (usa termopan maro), iar cealalta cheie va deschide usa salii pe care ai rezervat-o: in stanga e sala 1 iar in dreapta sala 2. Aprinde lumina din hol, apoi, daca este nevoie, pe cea din sala; porneste prelungitoarele de curent, mixerul, boxele (doar in sala 2, caci in sala 1 boxele sunt pasive), amplificatoare, etc., bagati cablurile in chitari, luati pozitie la fiecare instrument si dati-i bataie.

Pentru sala 3 foloseste tagul ca sa deschizi usa de la intrare in cladire (termopan gri antracit), apoi urca la etajul 2 iar din hol intra in stanga, intr-un alt hol; foloseste cheia ca deschizi usa salii 3, care este a 2-a usa pe stanga in cel de-al 2-lea hol (ink studio). Lumina pentru cel de-al 2-lea hol de la etajul 2 se poate aprinde de la interupatoarele de langa scari. Ajuns in sala, poti aprinde lumina din hol, apoi, daca este nevoie, pe cea din sala. Pentru instalatia de sunet gasesti instructiuni tiparite pe o pagina A4 (pe amplificatoare sunt stickere lipite ce contin instructiuni ) pe care te rugam frumos sa le citesti cu atentie si sa le respecti intocmai. In rest, bagati cablurile in chitari, luati pozitie la fiecare instrument si dati-i bataie.

La sfarsitul repetitiei, te rugam sa lasi sala in starea in care ai gasit-o (sau chiar mai buna) si urmeaza traseul invers: inchide boxele (doar in sala 2), amplificatoarele, mixerul, etc, apoi prelungitoarele de curent, lumina si incuie usa salii. Verifica daca in cealalta sala se repeta, caz in care lasa usa de la hol descuiata (in caz contrar te rugam sa o incui). 

De asemenea, te rugam frumos ca si pe holuri si casa scarii sa pastrezi curatenia, sa fumezi doar in afara cladirii si sa folosesti eclusiv holurile pentru apa si mancare.

Daca esti ultima persoana care paraseste cladirea (te poti prinde usor dupa lipsa/prezenta sunetelor din celelalte sali) te rugam frumos sa stingi si luminile de pe casa scarilor si holul de la intrare.

In final, jos, deschide lockerul salii si pune la loc inelul cu chei si tag.

Gata. Asta a fost. Iti multumim pentru lectura atenta si responsabila. 🙂

Facilitati

parcare, wifi, apa la dozator, grupuri sanitare, dulap pentru echipamente personale, TV Led, Recorder Zoom 4K.

Reguli de utilizare

La plecare lasa sala de repetitie asa cum ai vrea sa o gasesti. Nu manca decat in holul salii, nu fuma decat in afara cladirii si, daca nu poti altfel, bea alcool responsabil. Iti multumim frumos.

#regulidebaza: (1) La repetitii tobosarii vin cu betele lor. Betele sunt
considerate consumabile si nu sunt asigurate de InkMusic.

(2) Daca te-ai razgandit si vrei sa anulezi o rezervare sau sa alegi o alta
data pentru cursuri sau repetetii, te anuntam care sunt taxele de anulare
percepute de InkMusic: cu cel putin 24h inainte – gratuit. intre 8h si 24h, 50%
din suma. Sub 8h – toata suma.

Se pot percepe si alte taxe pentru folosirea necorespunzatoare a salii. 

Iti multumim pentru intelegere si iti dorim distractie faina!

Dotari sala

Claviaturi si Stativ Yamaha

Combo bass Laney

Combo chitara Mooer

head + cabinet Harley Benton

Set tobe Tama Rhythm Matte

Pedala dubla tobe Matte

Microfon Shure 58

mixer Behringer

boxe pasive  THE BOX

zoom Q2n-4K 

× Cu ce va putem ajuta?